Toimitusehdot

Yleistä

  • Tilauksia toimitetaan verkkokaupasta vain Suomeen
  • Verkkokaupasta voi ostaa rekisteröitymättä
  • Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamia tietoja käytetään vain tehdyn tilauksen käsittelyyn
  • Mikäli käytössä olevat toimitus- ja maksutavat eivät sovi sinulle tai organisaatiollesi, ota yhteyttä myynti@saavutettavuusopas.fi, poikkeavan järjestelyn sopimiseksi

Mikäli sinulla on  ongelmia kaupan käytössä, niin otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteella myynti@saavutettavuusopas.fi.

Toimitustavat ja toimitusajat

Tuotteet toimitettaan Postilähetyksenä asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. 

Nouto

Kirja on myös mahdollista noutaa Corellia Helsinki Oy toimipisteestä sen aukioloaikoina (arkisin klo 9.00 – 16.00). Kirjan noudosta on hyvä sopia tai varmistaa aukiolo ennakkoon. Toimipisteen osoite on: Vuorikatu 20 A, 00100 Helsinki. 

Toimitusaika

Tuotteet pyritään postittamaan viimeistään kahden tilausta seuraavan arkipäivän kuluessa. Postitettavissa tilauksissa tilauksen kokonaistoimitusajan muodostaa tuotteen toimitusaika lisättynä Postin toimitusajalla, joka on tavallisesti 2 – 4 arkipäivää.

Verkkokaupassa näkyy tuotteen osalta sen varastosaldo. Tuote on tilattavissa jälkitoimituksena, vaikka varastosaldo näyttäisi nollaa. Tällöin tilauksen toimitusaika riippuu kirjapainon mahdollisesta toimitusajasta, josta pyritään tiedottamaan asiakkaalle tilauksen saavuttua.

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10% ja postituksen sekä muiden tuotteiden arvonlisävero on 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Postitoimituksella on kiinteä hinta 9,00€ sisältäen arvonlisäveron. Useita kappaleita tilattaessa postimaksu lasketaan kirjojen lukumäärän perusteella. Isommat kertatilaukset kannattaa tiedustella suoraan osoitteesta myynti@saavutettavuusopas.fi

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Bank AB (Y-tunnus SE556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa maksun saajana näkyy korttilaskulla Klarna, joka välittää maksun kauppiaalle. Klarna Bankilla on maksulaitosten toimilupa. 

Klarna Bank AB
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki
Suomi
Puhelin: 09-425 99 773

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme ota vastaan palautuksia yli 14vrk kuluttua toimituksesta. Myyjä ei sitoudu vastaamaan palauttamisesta aiheutuvista kuluista. Palauttaessaan tuotteen asiakas on velvollinen itse maksamaan palautuksesta aiheutuvan kulut. Palautuksen voi tehdä Suomen Postin välityksellä, jolloin palautuksen hinta on valitusta lähetystavasta riippuen noin 6 – 10€. Palautuksen voi tehdä maksutta, toimittamalla palautettavan tuotteen Corellia Helsinki toimipisteeseen (Vuorikatu 20 A, Helsinki) sen aukioloaikana.

Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jolla tuote on verkkokaupasta ostettaessa maksettu. Verkkopankkimaksu palautetaan samalle tilille pankkisiirtona, luottokortilla maksetut ostokset palautetaan hyvityksenä samalle luottokortille.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • saamasi tilausvahvistus, jossa näkyy tilausnumero

Palautusta varten ota yhteyttä osoitteella myynti@saavutettavuusopas.fi.