Kirjoittajasta

Tämä sivusto on Kari Selovuon ylläpitämä Saavutettavuusopas -kirjan tukisivusto.

Kari on toiminut pitkään, jo kaukaa viime vuosituhannelta, monissa tietotekniikan hyväksikäyttöä edistävissä tehtävissä. Hän on ollut mukana mm. kehittämässä työmenetelmiä hyödyntämään tietotekniikkaa, toiminut sovelluskehittäjänä sekä kouluttanut useita tietotekniikan alueita.

Nykyisin Kari työskentelee Corellia Helsinki Oy -koulutusyrityksessä web-tekniikoiden asiantuntijana. Corellian ohjelmistossa on myös saavutettavuuteen liittyviä koulutuksia.

Karilla on kyky esittää hankaliakin teknisiä asioita maallikolle ymmärrettävässä muodossa.” (kurssipalaute)

Tämä saavutettavuusopas on tulos tällaisesta laajan aihealueen tiivistämisestä ja kansanomaistamisesta. Saavutettavuuteen kuuluu runsaasti teknisiä haasteita ja detaljeja, jotka tässä kirjassa selostettu sillä tasolla ja tavalla, että ne ovat vaivatta hyödynnettävissä.

Sertifioitu saavutettavuusasiantuntija

Kari Selovuo on IAAP (International Association of Accessibility Professionals) jäsen sekä 2019 – 2022 Certified Professional in Web Accessibility – CPWA, joka kattaa sekä Certified Professional in Accessibility Core Competencies (CPACC) että Web Accessibility Specialist (WAS) sertifioinnit.  

Yhteystiedot

Kari Selovuo
Sähköposti: kari@seloit.fi
Twitter: @KariSelovuo
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/kariselovuo/

Kari Selovuo, nojaa seisomapöytään Corellian aulassa.
Kari Selovuo
Certified Professional in Web Accessibility logo